WeelaTrainer 2.0 sovellus julkaistu Androidille

Uusi WeelaTrainer sovellus on julkaistu Android alustalle ja on ladattavissa Play kaupassa. Sovellus korvaa aiemman Weela sovelluksen, johon emme päivityksiä enää tee.

Sovellus sopii sekä uuden että vanhan Weela laitteen ohjaamiseen. Uusi malli on tuotannossa ja lähtee syksyn aikana toimitukseen, mutta vanhemman mallin käyttäjät saavat sovelluksen käyttöön jo nyt.

WeelaTrainer- sovelluksesta on tulossa myös Apple versio, mutta sen julkaisu on samoihin aikoihin, kuin uuden Weela laitteen toimitukset alkavat. Apple sovellus ei ole yhteensopiva vanhan laitteen kanssa ja sitä voi käyttää ainoastaan Android laitteilla, kuten tähänkin asti.

Sovelluksessa on kolme päätasoa:

  • Treenaa, osio on vapaamuotoista harjoittelua varten
  • Harjoitusohjelmat osion kautta pääsee opastettuihin harjoitusohjelmiin tai kertaharjoituksiin.
  • Harjoitushistoria osioon tallentuu kaikki tehdyt harjoitukset, ja sen kautta voi seurata omaa kehitystään.
WeelaTrainer-sovelluksen päänäkymä

Treenaa osiossa omatoimiharjoittelija pääsee säätämään vastusta ja palauttavan (eksentrisen) vaiheen korostuskerrointa. Näkymä kertoo mm. harjoitteluajan pituuden ja tehdyt toistot. Liikepankista pystyy valitsemaan sopivan liikkeen ja sen suoritusohjeen animoituna. Liikepankissa on tällä hetkellä muutamia kymmeniä liikkeitä, mutta liikkeiden määrä lisätään sataan syksyn aikana.

 

Harjoitusohjelmissa on sekä yhden kerran treenejä (Treenit-kohta) tai pitempikestoisia ohjelmia (ohjelmat-kohta). Ohjelman vaikeusaste on merkattu kolmella pisaralla (1=helppo, 3=haastava), joten sopivia ohjelmia löytyy jokaiselle lähtötasolle. Tällä hetkellä ohjelmia on järjestelmässä vasta muutama, mutta niitä on suunniteltu noin 60 kpl ja ne lisätään sovellukseen syksyn aikana.

Vaikeustason lisäksi ohjelmat on kategorisoitu tavoitteiden mukaan:

  • Kiinteytys / painonpudotus
  • Perusvoimaharjoittelu
  • Maksimivoima
  • Circuit harjoitusohjelmat, Aerobinen + lihaskunto

Harjoitushistoria näyttää tehdyt treenit ja ohjelmat kuukausittain. Historian kautta on helppo seurata mm. voimatasojen kehittymistä. Historian yhteenveto osoittaa kokonaistreeniajan ja tehtyjen harjoitusten määrän.

 

Käy lataamassa sovellus Play-kaupasta.

 

 

Vastaa