Tilannepäivitys Weelan toimituksista – elokuu

Hyvät weelan ennakkotilaajat, weelasta kiinnostuneet sekä yhteistyökumppanit.

Weelan uuden sukupolven kehitystyön käynnistymisestä on kulunut nyt puolitoista vuotta. Tähän asti matka on ollut hieno ja yllätyksellinen. Olemme erittäin kiitollisia siitä kaikesta kiinnostuksesta, jota olemme kohdanneet, niin median toimesta kuin yksityishenkilöidenkin osalta. Reilut puoli vuotta sitten julkaistun tuotteen kiinnostus on ollut kovaa, sitä on myyty 20 maahan, sen jälleenmyyntiin on osoitettu kiinnostusta yli kymmenestä maasta ja sitä on myyty jo 200 kappaletta, niin yrityksille, seuroille kuin kotitalouksiinkin. Enemmän kuin edeltäjäänsä yhteensä sen historiansa aikana.

Meille tämä ennakkomyynti on ollut äärimmäisen tärkeää, sillä sen avulla pystymme varautumaan tuotantoon oikeassa mittakaavassa sekä laitteen varsinaiseen myyntiin. Olemme todella kiitollisia jokaisesta ennakkotilaajasta ja meihin yhteydenottaneista henkilöistä. Olemme saaneet runsaasti viestejä ihmisiltä, jotka haluavat ostaa Weelan kun tuotanto on käynnistynyt. Myös nämä yhteydenotot on meille tosi tärkeitä. Tiedämme, että olemme hyvällä asialla, tuomassa ihmisille parempaa kuntoa, lisäämässä hyvinvointia ja helpompaa huomista.

Emme maaliskuun jälkeen ole tehneet tuotteen markkinointia vaan kaikki panostukset ja voimavaramme ovat nyt tuotteessa. Siitä huolimatta kyselyjä ja tilauksia tulee jatkuvasti.

Ennakkomyynnin käynnistyttyä meillä oli tavoitteena aloittaa toimitukset elokuussa. Tämä on ollut aikataulu, johon olemme pyrkineet, mutta nyt se on livennyt käsistämme, kun kuu on jo lopuillaan. CE-merkintää varten tehtävät mittaukset ovat vieneet enemmän aikaa kuin edellisellä kerralla ja on viivästyttänyt tuotannon käynnistymistä. Olimme kuitenkin varautuneet tähän mahdollisuuteen, että kaikki eivät mene kerralla putkeen, ja kaikki tarvittavat resurssit on olemassa tuotteen tuotantoon saattamiseksi, mutta se ottaa vielä hetken aikaa.

CE-merkinnän testit ovat vielä vaiheessa ja sen jälkeen saamme vasta viimeiset komponentit tilaukseen. Joten toimitus voi siirtyä vielä loppusyksyyn. Ilmoitamme heti kun testit ovat läpi ja osaamme tarkentaa aikataulua. Testit on kuitenkin menneet koko ajan parempaan suuntaan ja puhumme pienten yksityiskohtien säädöstä.

Emme halua vaarantaa tulevaa tuotantoa ja tuotetta hätiköimällä, vaan haluamme varmistaa tuotteen laadun, vaikka siinä hetki menisikin.

Pahoittelemme, että joudutte edelleen hetken odottamaan ja pyydämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Olemme vakuuttuneita siitä, että saamme toimitukset kuitenkin käynnistymään syksyn aikana. Ennakkomyyntihinta 599€ (norm. 899€) on voimassa siihen saakka, kunnes ilmoitamme toimitusten käynnistymisestä.

Jos jokin asiassa mietityttää, ota yhteyttä info@weela.fi.

Koko Weela-tiimin puolesta

Miikka Kurunlahti

Toimitusjohtaja

Vastaa