Tilannepäivitys ennakkotilaajille / Toukokuu

Hei kaikki Weelan ennakkotilaajat.

Ensiksi haluame kiittää vielä kaikkia ennakkomyyntikampanjaan osallistuneita. Kova kiinnostus tuotetta kohtaan antaa meille kovasti lisää intoa työskennellä Weelan eteen.

Olemme osallistuneet alkuvuodesta kolmille messuille, Las Vegasissa CES messuille, Kölnissä FIBO messuille ja Tampereella GymTec messuille. Paljon hyviä kohtaamisia ja keskusteluita. On kuitenkin todettu, että Weela on edelleen ainutlaatuinen maailmassa ja sille on kovasti kiinnostusta niin kotikuntoilu kuin ammattimarkkinoillakin. Alkuvuoden aikana olemme myyneet sitä jo 20 maahan, mikä on hieno saavutus!

Teitä ennaakkon tilanneita kiinnostaa varmasti myös toimitusten tilanne! Olemme Weelan toimitusten aloittamisen suhteen aikataulussa ja toimitukset tullaan aloittamaan elokuussa 2019. Tuotteen lopullisia yksityiskohtia on hiottu kevään aikana ja vielä on hieman tekemistä mm. ohjelmoinnin osalta, jotta tuotteen laatu ja käyttökokemus olisi varmasti parhaat mahdolliset.

Laitteen valmistuskumppanit ovat suurimmaksi osaksi selvillä ja muutenkin tuotantoprosessi selvää. Tulemme tekemään vielä alkukesän ajan aktiivista testausta ja yksityiskohtien hiomista, ennen varsinaista sarjatuotantoa ja toimitusten aloitusta.

Ilmoitamme kuulumisia seuraavan kerran taas noin kuukauden päästä. Hyvää kesää!

Vastaa